3 tips til en uforglemmelige fodboldrejse

Fodbold er globalt set den største sportsgren overhoved. Det betyder også, at der hver weekend er mange mennesker, der tager afsted ud i verden for at se fodbold. Industrien for fodboldrejser er voksende, og der er gennem de senere år kommet flere og flere udbydere til af fodboldrejser. Men hvordan får man en uforglemmelig fodboldrejse, og er der nogle ting, som man skal være opmærksom på. Det gennemgår vi i denne artikel.

Hav god tid

Hvis du skal se en fodboldkamp med et af de hold, som du sympatiserer med, bør du have god tid under rejsen. Der er ikke noget ved at skulle stresse ud til stadion og skulle hjem med en flyver med det samme. I hvert fald ikke hvis du ønsker at se flere af de ting, som klubben byder på. Det kunne for eksempel være et museum, træningsanlægget eller måske en rundtur på stadion. De aktiviteter er som regel lukket på kampdage, hvorfor man skal gøre det enten dagen før eller dagen efter. Når du har god tid under en fodboldrejse, kan du også ankomme til stadion i god tid før kampstart og mærke stemningen. Skal du se en fodboldkamp med et hold med en unik fankultur, er det en oplevelse i sig selv.

Vælg en kamp hvor der er noget på spil

Vil du have det fulde ud af din fodboldrejse, bør du vælge en kamp, hvor der er noget spil. Det kan være i en mesterskabskamp, en Champions League semifinale eller et rivalopgør. Disse kampe er som regel en smule dyrere at tage til, men oplevelsen er også markant bedre. Der er folk på stadion, stemningen er høj og du er også sikker på, at der ikke er nogle profiler, der bliver sparret. Holder du med et hold, der skal spille mod et bundhold, er der stor chance for at holdet sparer et par profiler, hvis de har vigtige kampe.

Gå efter et stadion med god stemning

Nogle stadions er bare federe at være på end andre. Hvis du udelukkende tager på en fodboldrejse med det formål at få en fed oplevelse, så er der bare nogle stadions, der kan mere end andre. Stemningen, kulturen og omgivelserne er noget helt særligt. Et par eksempler på det kunne være:

  • Signal Idun Park – Dortmund (Tyskland)
  • Loftus Road – Queens Park Rangers (England)
  • Estadio Ramon Sanchez Pizjuan – Sevilla FC (Spanien)
  • Celtic Park – Celtic FC (Skotland)
  • Anfield Road – Liverpool FC (England)

Fælles for ovenstående stadions er, at der til langt de fleste kampe er en fantastisk stemning. Særligt hvis kampene er mod rivaler. Skal du se en fodboldkamp med de større hold i England som Manchester United, Chelsea eller Manchester City er der altid mange turister på stadion. Selvfølgelig er fodbolden en oplevelse, men der er ikke meget gang i den på lægterne.

Få råd til fodboldrejsen med et lån

Har du ikke penge til at tage af sted på en fodboldrejse? Så kan du finansiere din fodboldrejse ved at optage et lån. På internettet kan du optage et kviklån og få udbetalt dine penge i løbet af et par dage. Det er let at ansøge online, og der er ikke de store krav til dig som låntager. Hvis du for eksempel låner mellem 5.000 – 10.000 kroner, skal du sjældent kunne dokumentere din indkomst via lønsedler osv. De eneste krav du skal leve op til mange låneudbydere er, at du skal være over 18, du må ikke stå i RKI og du skal være dansk statsborger. Har du ikke lånt penge før hos udbyderen, vil det første kviklån som regel også være rente- og gebyrfrit i 30 dage. Når du optager et kviklån, bør du altid ansøge flere steder. Dine lånevilkår bliver nemlig beregnet ud fra din ansøgning.