4 baby pleje godbidder alle forældre bør vide!

Nye forældre ansigt mange problemer og spørgsmål, som de forventes at forstå og håndtere straks. Nyfødte kommer desværre ikke med en instruktionsbog, så her er et par emner, som du måske behøver at vide om.

Badning din baby: indtil din babys navlestreng falder af en til to uger efter deres fødsel, kun give hendes svamp bade. En bomuld bolden eller vatpind fugtet med alkohol kan bidrage til at tørre navlestrengen stumpen eller Følg din børnelæge retninger. Efter stumpen falder af, kan du give ham et bad i en vask eller lavvandet badekar.

Kejsersnit levering: en kejsersnit er normalt udføres for at gøre levering sikrere for dig eller dit barn. C-sektioner kan gøres af mange forskellige grunde, herunder stalled arbejdskraft, kompliceret arbejdskraft, problemer med barnet, der kan vanskeliggøre levering eller andre problemer. Det gør ikke noget hvis du levere vaginalt eller ved en kejsersnit afsnit, du er stadig en mor med en smuk ny velsignelse.

Omskæring: Mange læger er enige om at der kan være en fordel at omskæring, men det kan ikke være absolut nødvendigt. Det kan medvirke til at sænke risikoen for urinvejsinfektioner og eliminerer næsten enhver chance for peniscancer. Omskæring forårsager ikke langsigtet følelsesmæssige problemer for dit barn.

Vuggedød (SIDS): mange undersøgelser er blevet udført vedrørende SID’ER. Selv om årsagen til SIDS ikke er helt klart defineret, er der nogle sammenhænge, der er foretaget mellem SID’ER og følgende ting:

Mand babyer er mere tilbøjelige til at dø fra SIDS end hunnerne

Tidlige gør det mere sandsynligt

Mindretal børn påvirkes af det oftere end ikke-minoriteter

Flere børn af unge, enlige mødre dø fra det

Børn, der bor i et hjem med en eller flere rygere er mere tilbøjelige til at blive påvirket

Nogle mennesker siger at sove med din baby kan reducere risikoen for VUGGEDØD, men American Academy of Pediatrics uenig med denne udtalelse og gå at sige, at der er en større risiko for VUGGEDØD i babyer, der sover sammen.

Tilbage sove er hvad de fleste børnelæger anbefaler for babyer til at formindske SIDS risikoen. Grunden til dette er bredt debatteret mellem sundhedseksperter. Hvis du har bekymringer, tale med din børnelæge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.