Hvad gør du, når barnet voxer hans tøj?

Du har for nylig haft en baby. Det har været et par måneder nu, og barnet er vokset stort set to fulde garderobeskabe. Sikker på det er dyrt, men der er en hel anden spørgsmålet ved hånden. Hvad er en mor at gøre med alle denne ekstra babytøj?

Der er en række måder at håndtere dette problem. Der er først og fremmest ruten donation. Hvis du ikke har nære venner med lignende ældre babyer, kan du sætte udtage bestemte ting til, når de gør, eller i tilfælde af at du har en anden. Resten af tøjet kan gå til Goodwill eller Frelsens hær. Disse er også et fantastisk sted at finde forsigtigt brugte babytøj til utrolige besparelser.

Speciel lejlighed påklædning som baby’s kommende hjem outfit, første jul og dåben kan gemmes i en særlig plads til aflevering til en næste generation. En fantastisk måde at gøre dette er ved at oprette en hukommelse kassen. Få en lille kuffert på et håndværk butik og dekorere det, men du ønsker. Fyld den med små souvenirs som baby’s hospital armbånd, første outfit og tæppe. Som barnet bliver ældre vil du have flere ting at tilføje til det. Dette er en fantastisk måde at bevare minderne at dit barn ikke kan have fremsynet til at tænke på nu, men vil sætte pris på meget senere.

Brug af materiale fra gamle babytøj til at gøre nye babytøj er en fantastisk måde at spare penge og få lidt mere brug ud af de varer, som dit barn vokser hurtigt. Gør t-shirts i søde patchwork kjoler og bukser til shorts er nogle hurtige løsninger til knivspids øre.

En anden måde at bruge op materiale fra gamle babytøj er at gøre udstoppede dyr. Har du en favorit t-shirt af dit barn, at hans eller hendes små arme bare ikke helt passer lige i længere? Ved hjælp af materiale til at gøre lidt fyld bear er en fantastisk måde at bevare denne hukommelse for dig og videregive noget meget specielt til din baby. Det samme kan ske, hvis en hobby fortsætter med sokker og jeans samt. Snart vil alle dine venner tigger om lidt fyld dukker lavet af din gamle babytøj.

Hvis du er i virkeligheden kreativt tilbøjelige, er en anden god måde at reinkarnere din babytøj ved at oprette en hukommelse quilt. Gemme bits og stykker af dit barns tøj og bruge det til at oprette en fuld størrelse kludetæppe til, når din baby får deres egen store seng. At slags sentimental værdi også gør en stor gave til en graduering eller bryllup (hvis du kan vente med at længes efter at vise dit handy arbejde).

Hvis du planlægger at få et andet barn, har du en indbygget i måde at slippe af med alle de ekstra tøj. Du kan lægge væk det tøj, som dit barn vokser ud af i en lagerområde. Bare sørg for du hvidvaske alt, når det kommer tilbage ud til runde to. Sure, det stinker for at få fiskerigren, men det er usandsynligt, dit spædbarn vil bemærke, slet ikke pleje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.