Særlige regler For salg af Software på Ebay.

Computersoftware er en af de største sælgere på eBay-jo, alle ved hjælp af eBay har en computer, gør de ikke? Der kan være problemer, men hvis du forsøger at sælge visse former for software at eBay tillader ikke. Anvendte software er et minefelt, og du kan ende med at købe noget tvivlsomme at videresælge uden selv indse det.

Her er de forskellige former for software, som du ikke er tilladt at sælge på eBay, og hvordan at få øje på dem. Du bør altid forsøge at installere anvendte software før du sælger det, som dette kan give dig nogle ledetråde.

Pirat Software.

Denne ene er rimeligt indlysende, men pirat software kan være svært at få øje på. De største ting at kigge efter er auktioner, der ikke har billeder eller kun har billeder fra kataloger, urealistisk lave priser, og ingen manualer eller dokumentation. Microsoft software kommer med en ‘Certificate of Authenticity”, som du bør tjekke. Software, der er på skrivbare medier som CD-RW er normalt piratkopier.

Hvis du kan se software, der tilbydes til download kun, det er ofte piratkopierede – men ikke altid. Nogle små softwareudviklere tillade download licenser til deres software til at blive videresolgt på websteder som eBay. Skriv navnet på softwaren i en søgemaskine, og gå til producentens websted for at kontrollere. Husk at software du downloader er meget usandsynligt, at komme med videresalg rettigheder, selv om.

Betasoftware.

Beta programmel er pre-slippe programmel, udstedt af virksomheder til testformål. Virksomheder generelt giver ikke tilladelse til deres betasoftware skal sælges eller videredistribueres, da det ikke vil være så god som det endelige produkt. Ikke købe noget, der siger, at det er ‘beta’, og returnere noget du modtager, siger “beta” eller “ikke til videresalg eller distribution’ overalt på cd’en eller under installationen.

Akademisk Software.

Nogle selskaber sælger særlige ‘pædagogiske udgaver’ eller ‘studerende licenser’ for deres software, som er designet til at gøre det overkommelig for studerende og lærere. Du kan kun sælge dette software, hvis du er en autoriseret uddannelsesmæssige forhandler for selskabet, og dine købere er undervisningsbrugere. Akademisk software vil normalt sige et eller andet sted på en CD eller i sin installation hvad det er.

OEM-Software.

OEM står for “Original Equipment Manufacturer” – Dette er software, der kun skulle fordeles med en ny computer, da det kom pre-installeret på computeren. Licenser for denne software stoppe normalt dig fra at sælge det uden også at sælge nogen hardware. Se ud for meddelelsen “til salg med en ny computer kun’, eller lignende. Bemærk dog, at det er normalt fint at bundte OEM software du komme på tværs med computere, du sælger på eBay.

Hvis du sælger nogen form for software, der ikke er tilladt, derefter eBay kan lukke din auktion, eller dine sælgere kan indse, hvad de har købt og efterlade dig dårlig feedback. Det er egentlig ikke risikoen værd.

Nu hvor vi har fået det ud af vejen, har hvad med vi forsøge at få dig et par flere kunder for varerne, du der ikke er imod reglerne. I den næste e-mail, vil vi tage et kig på den reelle magt af eBay butik nyhedsbreve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.